Paintball

Light Pack

2,5 uur
  • Inclusief 200 kogels
  • Gratis kluisjes
  • Gebruik konijnenpak
€29,95
Boek

Normal Pack

2,5 uur
  • Inclusief 400 kogels
  • Gebruik kluisjes
  • Gebruik konijnenpak
€39,95
Boek

Extreme Pack

2,5 uur
  • Inclusief 550 kogels
  • Gebruik kluisjes
  • Gebruik van Safety Pack
  • Gebruik konijnenpak
  • Gebruik van Extreme Gun
€49,95
Boek

Termination Tournament

3 uur
  • Paintball + 200 kogels
  • Archery tag
  • Airsoft + onbeperkt kogels
€59,95
Boek

Fundustry Deal XXL

Meest populair!
  • Ontvangst met koffie & muffin
  • Paintball met 200 kogels
  • 1 extra activiteit naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 2 drankjes
€79,95

Fundustry Deal TOP

Compleet pakket!
  • Ontvangst met koffie & muffins
  • Paintball met 200 kogels
  • 2 extra activiteiten naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 3 drankjes
€99,95

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.Deze bedrijven zijn al fan!

kpn-final
klm
achmea

Beleef een epische strijd!

Coronaproof Paintball op 1.5 meter

Een potje paintball gaat altijd op veilige afstand. Binnen 5 meter mag je niet schieten op je tegenstander uit veiligheidsoogpunt. De kleedkamers en uitlegzones zijn aangepast naar veilige omstandigheden. Met speciale lijnen organiseren we een duidelijke afstand tussen deelnemers en de instructeur. Maskers en wapens worden extra goed schoongemaakt en ontsmet na een paintball evenement.

Outdoor Paintball

Outdoor paintball is de uitdagende en realistische vorm van paintball. In de frisse open lucht is er veel ruimte om te duiken, rennen en schuilen. Op het paintballveld liggen talloze objecten klaar waar je dekking kunt zoeken en tactisch je tegenstander kunt flanken. Klim in een uitkijkpost om je teamleden dekking te geven of tijger door enorme rioolbuizen om je tegenstanders te verassen. Maak je in ieder geval klaar voor een onvergetelijk potje paintball!

Indoor Paintball

Te koud voor outdoor paintball? Dan kom je lekker paintballen op onze indoor locaties! Fundustry heeft 2 indoor paintball locaties in Nederland en België. Ongeacht de weersomstandigheden is het dan altijd mogelijk om te komen paintballen! Kom langs op onze locaties in Antwerpen of Rotterdam.

Paintball Locaties

De locaties in Nederland en België om te paintballen.


Paintball Cadeaubon

Wil je dit uitje graag cadeau geven aan iemand? Dat kan! Bestel nu een cadeaubon voor een knallend paintball uitje vol actie. Je kunt kiezen uit verschillende kogelpakketten. Direct na het bestellen en betalen ontvang je de tegoedbon in je mailbox. Deze kun je digitaal versturen of uitprinten en afgeven aan de gelukkige ontvanger. De ontvanger kan op fundustry.nl/cadeaubon-boeken zijn cadeaubon verzilveren in slechts een paar stappen.

Cadeaubon Paintball kopen


Tijdsduur van 2,5 uur is de maximale tijd dat je mag spelen. Uiteraard mag je ook eerder stoppen als je kogels op zijn, of als je te uitgeput bent voor nog een ronde.

Safety Pack inhoud (t.w.v. €15,-):

 • Nekbeschermer
 • Handschoenen
 • Bodyprotector

Onze coronaproof locaties

Op al onze locaties is de aankomst van groepen volledig afgestemd op de capaciteit van het gebouw. Gedoseerd worden jullie toegelaten tot een ruime ontvangstruimte waar je rustig in alle ruimte kunt plaatsnemen voor de ontvangst. Jullie drankjes en hapjes serveren we momenteel niet, maar plaatsen we op de bar. De tafels zijn extra ruim opgezet en de toiletten hebben een speciale wachtrij en worden extra vaak schoongemaakt.

Upgrades

Prijzen van de upgrades en extra paintballs

 • 100 extra kogels – € 17,50 p.p.
 • Safety Pack – € 7,50 p.p.
 • Extreme gun – € 7,50 p.p.

Veel gestelde vragen

Is paintballen een sport?

Oorspronkelijk komt paintball uit de Verenigde Staten, waar het in de jaren 1970 eigenlijk bedoeld was om bomen en vee mee te markeren. Niet echt een sport toch? Maar zoals zo vaak, kwam er later iemand op het idee om heel wat anders te gaan doen: in 1981 organiseerden daarom 3 vrienden in New Hampshire het eerste paintball gevecht!

Hoe duur is paintballen?

Paintballen bij Fundustry hoeft zeker niet duur te zijn. Je kunt al paintballen voor 29,95 per persoon!

Waar kun je paintballen?

Bij Fundustry kun je paintballen op verschillende locaties zoals: Eindhoven, Rotterdam, Nijmegen, Hardewijk, Gouda en Antwerpen!

Hoe lang duurt paintballen?

Een potje paintballen duurt maximaal 2,5 uur. Bij Fundustry heb je de keuze uit 200, 400 of 550 ballen. Er is ook altijd de mogelijkheid om je munitie uit te breiden.

Hoe moet je paintballen?

Paintballen is eigenlijk heel simpel! Je trekt je uitrusting aan, krijgt een wapen en je kunt beginnen. De regels zijn afhankelijk van welke gamemodus je speelt. Bekijk snel alle paintbal games!


Boek Paintball

Het leukste shooting uitje boek je snel en gemakkelijk. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

Paintball Rotterdam


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!

Boek Cadeaubon Paintball

Op zoek naar een leuk cadeau? Ga voor een cadeaubon om te paintballen, kies voor het light (200 kogels), medium (400 kogels) of extreme pack (550 kogels) en verras je vriend(in) met een leuk uitje! Gemakkelijk en snel bestel je een cadeaubon, even afrekenen en binnen 2 minuten een mooie cadeaubon in je mailbox. Klaar om uit te printen en cadeau te geven! Wie ga jij verrassen met dit knallende uitje in de paintballarena?!

Paintball Amsterdam


Paintball Locaties

Map of Fundustry locations in The Netherlands
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nlfund-mwasulama/wordpress/current/wp-content/plugins/fundustry-widgets/fundustry-widget-locations.php on line 34

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/nlfund-mwasulama/wordpress/current/wp-content/plugins/fundustry-widgets/fundustry-widget-locations.php on line 35

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met alle centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in o.a.: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Wil jij jouw eigen onvergetelijke dag samenstellen? Bekijk onze favoriete deals hier.

Fundustry Adventures Logo