Bubbelbal

Bubbelbal

2 uur FUN!
  • Hilarisch en actief
  • Voetbal met een twist
€34,95
Boek direct

Fundustry Deal XXL

Maak het feest compleet!
  • Ontvangst met koffie & muffin
  • Voetbal met een twist
  • 1 extra activiteit naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 2 drankjes
€79,95

Fundustry Deal TOP

Meest populaire pakket!
  • Ontvangst met koffie & muffins
  • Voetbal met een twist
  • 2 extra activiteiten naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 3 drankjes
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Scoren in een Bubbelbal!

Wat is bubbelbal?

Bubbelbal wordt ook wel bubbelvoetbal of bubbelbal voetbal genoemd. En het is één van meest hilarische manieren om voetbal te spelen. Je kruipt in een grote plastic opblaasbal, een zogenoemde ‘zorb ball’, gaat het veld op en voetballen maar! Bubbelvoetbal is een sportief spel, dus trek een sprintje, bots tegen je tegenstanders aan en schiet die bal in het doel! Pas op dat je niet steeds omver rolt en niet meer op kunt staan.

Als je besluit te gaan bubbelballen, dan ben je in ieder geval verzekerd van een sportieve activiteit en veel lol. Mocht je toch liever gaan voor een andere activiteit, dan zijn er bij Fundustry Adventures genoeg andere mogelijkheden. Kijk maar eens bij bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes of andere uitjes

Hoe werkt bubbelbal?

Bubbelbal is een variant op voetbal. Per persoon kruip je met je bovenlichaam in een opblaasbare plastic bal. Zo zijn alleen je benen nog vrij om lekker over het veld te rennen. Nu ben je klaar om te voetballen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Nu je in een bubbel zit, ben je immers een stuk breder en doordat je niet zo beweeglijk bent, kunnen je tegenstanders jou in jouw bubbelbal zo omver duwen. En probeer die voetbal maar eens te veroveren en aan de voet mee te nemen, laat staan om gericht te schieten. Met bubbelvoetbal til je een gewoon potje voetbal naar ‘the next level’.

Speel een veilig potje bubbelvoetbal

Lijkt het jou ook leuk om eens met je vrienden, familie of collega’s onderling een fanatieke strijd aan te gaan? Dan is bubbelbal een geweldig leuk spel met veel actie en spanning. Bij Fundustry kun je op meerdere locaties in Nederland een potje bubbelbalvoetballen en ook nog eens coronaproof.

Bubbelbal is een veilig uitje, ook in deze coronatijd. Iedereen zit in een eigen plastic bal waardoor je niet dicht bij elkaar in de buurt kunt komen. De bal beschermt je goed en er is dus eigenlijk ook geen fysiek contact mogelijk. Daarnaast wordt na ieder potje voetbal of bij iedere wissel de bal aan de binnenkant goed schoongemaakt en ontsmet. Zo kan de volgende speler veilig in de bubbel kruipen.

Bubbelbal varianten

Bubbelbalvoetbal speel je outdoor met de beste materialen en professionele begeleiding. Je krijgt uitleg over hoe je de bubbelbal moet gebruiken en welke spelregels er gelden.
Bubbelvoetbal is de meest bekende variant om te doen met de bubbelbal, maar er zijn nog meer mogelijkheden terwijl je in een bubbel zit. Denk bijvoorbeeld aan een ‘zorb ball’ race waarbij je een parcours moet afleggen terwijl je in de bubbelbal zit. Dat is nog eens een uitdaging en garantie voor de grootste lol.

Wil je na deze activiteit even bijkomen, dan is het een goed idee om nog een rustige activiteit erna te plannen of reserveer een lekker horeca arrangement bij je potje bubbelbal. Denk eens aan een workshop of een dinergame.

Speel bubbelbal tijdens een kinderfeestje

Bubbelbalvoetbal is een spel voor jong en oud. Het is dan ook niet alleen geschikt als bedrijfsuitje of als vriendenactiviteit, maar ook als kinderfeestje is bubbelbal een waar spektakel. Het fijne is, is dat er duidelijke uitleg is en uitstekende begeleiding. Daarnaast zijn de spelregels redelijk eenvoudig, dus laat het feest maar beginnen!

Kinderen willen hun energie kwijt kunnen en daar is niet veel voor nodig. Wij hebben de beste materialen en voldoende mogelijkheden om met kinderen verschillende spellen te doen terwijl ze in een ‘zorb ball’ zitten. Alle kinderen kunnen elkaar genoeg uitdagen, samen spelen en natuurlijk vooral heel veel lachen en plezier maken.

Een kinderfeestje vol fun!

Bubbelbal op locatie

Bubbelbal is een outdoor activiteit. Buiten zijn ook andere bubbelbal spelletjes goed te spelen. Denk bijvoorbeeld aan een zorb ball race waarbij je een parcours moet afleggen terwijl je in de bubbelbal zit.

Bubbelbal speel je met de beste materialen en professionele begeleiding. Je krijgt een uitleg over hoe de bubbelbal te gebruiken en welke spelregels er gelden. Als de teams verdeeld zijn kan de strijd losbarsten. Een sportieve activiteit voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familie uitje.

Veel gestelde vragen

Hoe wordt bubbelbal ook wel genoemd?

Bubbelbal wordt ook wel bubbelvoetbal, bubble voetbal, bubbelbalvoetbal of bubble ball voetbal genoemd. De naam is al een hele uitdaging, laat staan het spelletje op zich. 

Voor wie is bubbelbal?

Bubbelbal is een leuke activiteit voor zowel kinderen als volwassenen. Bubbelbal is een actief spel, dus het is leuk als je een sprintje kunt trekken of een bal kunt trappen. Maar dit is zeker geen must. Ook als je nog nooit gevoetbald hebt, is het superleuk om bubbelbal te spelen. Dat maakt het waarschijnlijk nog hilarischer. En wil je liever niet in een bal kruipen, als toeschouwer beleef je ongetwijfeld ook de grootste lol.

Wanneer bubbelbal voetballen?

Bubbelbal is voor jong en oud, voor klein en groot. Een perfecte invulling voor een bedrijfsuitje, een teamuitje of een schoolfeestje of kinderfeestje. Ben je op zoek naar een alternatief of een aanvullende activiteit? Bij Fundustry Adventures hebben we een groot aanbod van de leukste uitjes voor een onvergetelijke dag.

Ga voor een escaperoom, een city game of een shooting game. Voor ieder wat wils!


 

Boek voor jouw locatie


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo